przygotowywanie wędzonek II etap

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

przygotowywanie-wedzonek-ii-etap

PO OKRESIE PEKLOWANIA WYCIĄGAMY MIĘSO PRZEZNACZONE DO WĘDZENIA I OBSZYWAMY BIAŁYM PŁÓTNEM ,KTÓRE SŁUZY JAKO FILTR PRZED NADMIERNYM OKOPCENIEM I WCHŁANIANIANIEM KURZU Z POPIOŁÓW.ZAWIESZAMY NA KIJE W CHŁODNE MIEJSCE NA MINIMUM 15 H.CELEM OSUSZENIA MIĘSA..

DO WĘDZENIA PRZEZNACZONA JEST RÓWNIEŻ KIEŁBASA WEDŁUG WCZEŚNIEJ PODANEGO PRZEPISU BIAŁEJ SUROWEJ BEZ UŻYCIA MAJERANKU..
RÓWNIEŻ WIESZAMY NA MINIMUM 12 H CELEM OSUSZENIA PRZED WĘDZENIEM..

Kliknij i zobacz pierwszy etap oraz etap trzeci.
Tagi: wędzonki

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl