jajka faszerowane tuńczykiem

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

jajka-faszerowane-tunczykiem

PRODUKTY:
JAJKA UGOTOWANE NA TWARDO 8 MINUT OD ZAGOTOWANIA
MAŁA PUSZKA Z TUŃCZYKA ,PODUSZONA DOKŁADNIE WIDELCEM
MAJONEZ
PIETRUSZKA
CZOSNEK 1 ZĄBEK NA 6 JAJEK

WYKONANIE:
JAJKA PO UGOTOWANIU I OBRANIU KROIMY NA PÓŁ..ŻOŁTKA WYBIERAMY WKŁADAMY DO GARNUSZKA.DODAJEMY 1 ŁYŻECZKĘ MAJONEZU NA 1 JAJKO,I PÓŁ ŁYŻECZKI TUŃCZYKA DODAJEMY CZOSNEK PRZECISNIĘTY PRZEZ PRASKĘ W ZALEŻNOŚCI ILE LUBIMY.
DODAJEMY PIEPRZ I MIKSUJEMY AŻ POWSTANIE GŁADKA MASA..WKŁADAMY DO SZPRYCY I NAPEŁNIAMY BIAŁKA.DEKORUJEMY ZIELONĄ PIETRUSZKĄ..

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl