przygotowywanie wędzonek świątecznych III etap

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

przygotowanie-wedzonek-iii-etap

OPIS:
PRZYGOTOWUJEMY DREWNO DRZEW OWOCOWYCH.ROZPALAMY OGIEŃ I NAGRZEWAMY OKOŁO 15 MINUT KOMORĘ DO WĘDZENIA..WSADZAMY WĘDZONKI I WĘDZIMY..W PRZYPADKU GDY JEST WIĘKSZY OGIEŃ W PALENISKU PRZYGASZAMY GO MAŁĄ ILOŚCIĄ WODY CELEM UZYSKANIA DYMU..KIEŁBASĘ WĘDZIMY 2,5-3 GODZIN..SZYNKI I BOCZKI WĘDZIMY OKOŁO 6,5 GODZINY..A PRZEZNACZANE DO PARZENIA PO WĘDZENIU WĘDZIMY OKOŁO 5 GODZIN..PO TYM OKRESIE WYCIĄGAMY CAŁOŚC Z KIJAMI I W CHŁODNYM MIEJSCU WIESZAMY NA 5 GODZIN..
SPOŻYWAMY WEDŁUG UZNANIA..

Kliknij i zobacz etap drugi oraz etap czwarty.
Tagi: wędzonki

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl