kluski kładzione z sosem koperkowym

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

2015-04-08 15.24.58
2015-04-08 15.24.53

PRODUKTY:
5 JAJEK
MĄKA
100 ML WODY
SÓL

WYKONANIE:
JAJKA WBIJAMY DO MISKI I WRAZ Z WODĄ ROZBIJAMY RÓZGA.SOLIMY DODAJEMY MAKI TYLE BY POWSTAŁA KONSYSTENCJA GĘSTEJ ŚMIETANY..NA OSOLONĄ GOTUJĄCĄ WODĘ KŁADZIEMY CIASTO NAKŁADAJĄC 1.3 ŁYŻKI WKŁADAMY DO WODY OD CZASU DO CZASU ŁYŻKĘ MACZAJĄC W WODZIE.GOTUJEMY DO WYPŁYNIĘCIA KLUSEK..
PODAJEMY Z SOSEM KOPERKOWYM LUB INNYM

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl