sos koperkowy

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

2015-04-08 15.24.18

PRODUKTY:
1/4 MASŁA
1 PĘCZEK KOPERKU
ODROBINA SOKU Z CYTRYNY
2 ŁYŻKI MĄKI
1/2 LITRA WYWARU Z KOSTKI ROSOŁOWEJ ZIMNA
2 ŁYŻKI ŚMIETANĘ
SÓL.PIEPRZ ,ODROBINA CUKRU

WYKONANIE:
MASŁO ROZPUSZCZAMY DAJEMY MĄKĘ NA MAŁYM OGNIU PRZESMAŻAMY,NIE RUMIENIĄC WLEWAMY PO TROCHĘ WYWAR MIESZAJĄC.DODAJEMY POKROJONY KOPEREK ,SOK Z CYTRYNY,SÓL ,PIEPRZ MIELONY ,CUKIER ORAZ ŚMIETANĘ ZAGOTOWUJEMY..

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl