jajka faszerowane ogórkiem, koperkiem i czosnkiem

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

2015-04-26 10.43.09

Produkty:
3 jajka
2 łyżeczki majonezu
kawałek ogórka 1 cm 🙂
1 łyżeczka koperku
1 ząbek czosnku
sól.pieprz

Wykonanie:

Ugotowane jajka na twardo 9 minut po wystudzeniu kroimy na pół .do kubka dajemy żółtka oraz majonez i ucieramy na gładką masę. Ogórek oraz koperek drobniutko kroimy dodajemy do żółtek oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.Doprawiamy solą i pieprzem..Dekorujemy według uznania..

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl