PRODUKTY:
1/4 KOSTKI MASŁA
3 ŁYŻKI CUKRU
1/2 SZKLANKI MĄKI
1 CUKIER WANILIOWY
WYKONANIE:
MASŁO.MĄKĘ ,CUKIER ORAZ CUKIER WANILIOWY GNIECIEMY RĘKĄ,DO UZYSKANIE JEDNOLITEJ MASY,JEŻELI ZA LUŚNE NALEZY DOSYPAĆ ODROBINĘ MĄKI.
Blog kulinarny, na którym znajdziesz wiele inspiracji. Fajne przepisy kulinarne ze zdjęciami. Składniki i sposób wykonania
Opublikował/ła
w dniu
PRODUKTY:
1/4 KOSTKI MASŁA
3 ŁYŻKI CUKRU
1/2 SZKLANKI MĄKI
1 CUKIER WANILIOWY
WYKONANIE:
MASŁO.MĄKĘ ,CUKIER ORAZ CUKIER WANILIOWY GNIECIEMY RĘKĄ,DO UZYSKANIE JEDNOLITEJ MASY,JEŻELI ZA LUŚNE NALEZY DOSYPAĆ ODROBINĘ MĄKI.
Udostępnij:
Formularz komentarzy: