STEK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

stek-wieprzowy-z-cebulka

PRODUKTY:
40 DAG MIĘSA
2 CEBULE
SÓL .PIEPRZ
OLEJ DO SMAŻENIA

WYKONANIE:
MIĘSA SIEKAMY LUB GRUBO MIELIMY.DODAJEMY SÓL.PIEPRZ I SMAŻYMY Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR..PRZEKŁADAMY DO GARNKA ZALEWAMY ODROBINĄ OLEJU I WSTAWIAMY NA 15 MINUT DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180 STOPNI.W TŁUSZCZU KTÓRY POWSTAŁ PO SMAŻENIU KOTLETÓW SMAŻYMY CEBULĘ NA ZŁOTY KOLOR.NA KOTLETY KŁADZIEMY CEBULĘ.
PODAJEMY Z KARTOFLAMI ORAZ SEZONOWĄ SURÓWKĄ..

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl