sałatka z kapusty pekińskiej i czerwonej fasoli

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

fotki 005
Wczoraj robiłam surówkę z kapusty pekińskiej a że została mi połowa musiałam wykorzystać..Proponuje przepis na sałatkę z kapusty z czerwoną fasolą..

Składniki:
1/2 średnia kapusta pekińska
1 puszka czerwonej fasoli
1/2 pora
3-4 ogórki korniszony
6 jajek ugotowanych na twardo
5-6 kiełbasek frankfurterek
3 łyżki majonezu
1 łyżka musztardy
sól.pieprz świeżo zmielony..

Wykonanie:
Kapustę drobno kroimy..Ogórki i jajka kroimy w drobną kostkę..kiełbasy frankfurterki lub inne kroimy w cienkie kawałki
fotki 001 (2)
Por w cienkie krążki .które rozdzielamy palcami..Majonez mieszamy z musztardą .solimy i pieprzymy ..Wszystkie składniki dokładnie mieszamy..

fotki 008

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl