PRODUKTY:
1 JAJKO NA PÓŁ KROMKI CHLEBA.
MASŁO
SÓL ,PIEPRZ
WYKONANIE:
NA ROZGRZANY TŁUSZCZ WBIJAMY JAJKO NA ŚREDNIM OGNIU SMAŻYMY PRZYPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM PRZYKRYWAM I SMAŻYMY AŻ DO ŚCIĘCIA BIAŁKA A ŻÓLTKO BY POZOSTAŁO NIE ŚCIĘTE..
Blog kulinarny, na którym znajdziesz wiele inspiracji. Fajne przepisy kulinarne ze zdjęciami. Składniki i sposób wykonania
Opublikował/ła
w dniu
PRODUKTY:
1 JAJKO NA PÓŁ KROMKI CHLEBA.
MASŁO
SÓL ,PIEPRZ
WYKONANIE:
NA ROZGRZANY TŁUSZCZ WBIJAMY JAJKO NA ŚREDNIM OGNIU SMAŻYMY PRZYPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM PRZYKRYWAM I SMAŻYMY AŻ DO ŚCIĘCIA BIAŁKA A ŻÓLTKO BY POZOSTAŁO NIE ŚCIĘTE..
Udostępnij:
Formularz komentarzy: