budyń waniliowy

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

budyn-waniliowy

PRODUKTY:
2 SZKLANKI MLEKA
2 łyżki CUKRU
1 CUKIER WANILINOWY
1 ŁYŻKA MĄKI PSZENNEJ
1 ŁYŻKA MĄKI ZIEMNIACZANEJ
1 ŻÓŁTKO

WYKONANIE:
1,5 SZKLANKI MLEKA ZAGOTOWAĆ Z CUKREM ORAZ CUKREM WANILINOWYM.POZOSTAŁĄ CZĘŚĆ ROZMIESZAĆ Z MĄKAMI ORAZ ŻÓŁTKIEM. POMAŁU WLEWAĆ CIURKIEM DO MLEKA..DOPROWADZIĆ DO WRZENIA.CAŁY CZAS INTENSYWNIE MIESZAJĄC RÓZGĄ.

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl