SKŁADNIKI:DLA 1 OSOBY
3 JAJKA
SZCZYPIOREK
1 ŁYŻKA MASŁA
NA ROZTOPIONE MASŁO WBIJAMY JAJKA.CZEKAMY AŻ ZACZNĄ SIE ŚCINAĆ TAK NA PÓŁ.MIESZAMY SOLIMY ORAZ DODAJEMY PIERZ.NA KOŃCU POKROJONY SZCZYPIOREK..
Blog kulinarny, na którym znajdziesz wiele inspiracji. Fajne przepisy kulinarne ze zdjęciami. Składniki i sposób wykonania
Opublikował/ła
w dniu
SKŁADNIKI:DLA 1 OSOBY
3 JAJKA
SZCZYPIOREK
1 ŁYŻKA MASŁA
NA ROZTOPIONE MASŁO WBIJAMY JAJKA.CZEKAMY AŻ ZACZNĄ SIE ŚCINAĆ TAK NA PÓŁ.MIESZAMY SOLIMY ORAZ DODAJEMY PIERZ.NA KOŃCU POKROJONY SZCZYPIOREK..
Udostępnij:
Formularz komentarzy: