Przedstawiam Wam ciekawy przepis
PRODUKTY:
1 KOSTKA SERA BIAŁEGO
2 JAJKA
SÓL
KMINEK JAK KTOŚ LUBI
1 ŁYŻKA MASŁA
WYKONANIE:
SER KRUSZYMY NA TALERZ RÓWNOMIERNIE.PRZYKRYWAMY SZCZELNIE FOLIĄ ALUMINIOWĄ ODSTAWIAMY NA TRZY DNI..BY SER PRZEGNIŁ.
GDY JEST JUŻ DOJRZAŁY ALE NIE PRZEJRZAŁY/WOWCZAS BEDZIE GORZKI/NA ROZGRZANE MASŁO SREDNIA TEMPERATURA KŁADZIEMY SER PRZESMAŻAMY DELIKATNIE MIESZAJĄC./CAŁY CZAS/WBIJAMY JAJKA.SMAŻYMY AŻ DO CAŁKOWITEGO ŚCIĘCIA ..ALE NIE PRZESUSZENIA.
WLEWAMY DO MISECZKI..JAK KTOŚ LUBI MOŻE NA KONIEC DODAĆ KMINEK..
NIEBO W GĘBIE ..KUPNE SERY MAJA SIE NIJAK DO ZROBIONEGO SAMEMU
Formularz komentarzy: