Jajka faszerowane z rzodkiewką i szczypiorkiem

Opublikował/ła

w dniu

Kategoria:

jajka-faszerowane
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszne jajka

Składniki:
4-5 JAJEK
4-5 RZODKIEWEK
ŁYŻECZKA DROBNO POKROJONEGO SZCZYPIORKU
2 ZĄBKI CZOSNKU
2 ŁYZKI MAJONEZU
SÓL.PIEPRZ

Sposób wykonania:
GOTUJEMY JAJKA NA TWARDO /10 MINUT/OBIERAMY ,PRZEKRAJAMY NA POŁOWĘ ,WYCIĄGAMY ŻÓŁTKA.KROIMY RZODKIEWKĘ ORAZ CZOSNEK DROBNO.WKŁADAMY DO KUBKA ŻÓLTKA ORAZ MAJONEZ WYRABIAMY DO UTWORZENIA JEDNOLITEJ MASY DODAJEMY RZODKIEWKĘ,CZOSNEK ,SZCZYPIOREK SÓL ORAZ PIEPRZ DELIKATNIE MIESZAMY
NA POŁÓWKI JAJEK WYKŁADAMY FARSZ /DWOMA ŁYŻECZKAMI/.NA WIERZCH DEKORUJEMY..

MOI PANOWIE O KAŻDEJ PORZE MOGĄ JEŚĆ TAKIE JAJKA.

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SMACZNEGO..

System ocen – uruchomiony około stycznia 2025

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić artykuł

Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0

Na razie brak głosów. Oceń ten post jako pierwszy.

Formularz komentarzy:



UgotujmyCos.pl